Wil jij ook een mooie ebike kopen?

0

Je hoort er tegenwoordig steeds meer over: de ebike, oftewel de elektrische fiets. Voor als je al wat op leeftijd bent, of misschien niet zoveel spierkracht hebt, is de ebike ideaal. Op een ebike moet je nog wel trappen, maar tegenwoordig worden ze bijna allemaal geleverd met trapondersteuning, dus dan hoef je zelf minder te doen. Bij deze techniek meten sensoren de snelheid van je trappen, en aan de hand daarvan krijg je van de fiets de juiste ondersteuning. Superhandig toch? De ebike is er uiteraard in vele soorten en maten. Voor ieder wat wils. Dikwijls krijg je ook nog inruilkorting als je je oude fiets inlevert.

Wat voor soort ebikes zijn er?

Er zijn vele soorten ebikes te krijgen. Denk daarbij aan de Venton LRX-600, voor lange fietstochten, of de Carlton SX, met extra lage instap. Je hebt zowel ebikes met een voorwielmotor (voor in de stad en lange afstanden) als ebikes met een middenmotor (ook geschikt voor in een heuvelachtig gebied). De laatste geeft het meest stabiele fietsgevoel. Wanneer je niet precies weet welke ebike jij nu moet kopen, kun je kijken bij reviews van Amslod. Veel klanten hebben diverse modellen beoordeeld, dus dat is handig wanneer je voor het eerst een elektrische fiets aan gaat schaffen. Dankzij reviews Amslod.nl maak jij uiteindelijk hopelijk een weloverwogen keuze.

Gratis proefrit

Kom je er alsnog niet uit? Je kunt via Reviews van Amslod ook een gratis proefrit aanvragen zodat je de ebike in een fietsgebied bij jou in de buurt kunt uittesten. Zo kom je erachter of een ebike überhaupt iets voor je is en of je het juiste model in gedachten hebt. Reviews Amslod.nl kan je weliswaar een beeld geven over de fietsen maar er daadwerkelijk op rijden geeft natuurlijk toch altijd de beste indruk. Ga je voor een krachtige allrounder, een hele geruisloze ebike of een gouden jubileumuitvoering? Het is allemaal mogelijk.

Voor- en nadelen

Op een pagina met reviews kun je dus al een hoop lezen over de diverse modellen. Natuurlijk zitten er voor- en nadelen aan zo een fiets. Een elektrische fiets is comfortabel, snel en milieuvriendelijk. Indien je echt een luxe exemplaar wilt moet je wel even in de buidel tasten, dan ben je al gauw zo’n 3000 euro kwijt. Maar voor 1000 euro heb je ook al een exemplaar. Ook zijn reparaties en onderhoud duurder dan een normale fiets, en als de accu leeg is gaat trappen zwaarder dan op een normale fiets. Maar indien je lange afstanden wilt rijden en niet teveel spierkracht wilt leveren en snel moe wilt worden, en natuurlijk een extra accu meeneemt, biedt de e-bike zeker uitkomst. Dus kijk gerust rond op diverse webwinkels voor dit soort fietsen en oriënteer je welke e-bikes er allemaal op de markt zijn, voordat je je keuze maakt.

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply