Screendoeken van SunWise: de ultieme zonwering zonder boren

0

Wil je je woning koel houden zonder gaten te boren in muren of raamkozijnen? Dan zijn de zuignapscreendoeken van SunWise-screens.nl precies wat je nodig hebt. Ze staan bekend als de top in hun categorie, zijn betaalbaar, eenvoudig en snel te monteren én kunnen de binnentemperatuur met wel acht graden doen dalen. Twijfel je of SunWise-screendoeken een goede match zijn voor je huis of ben je benieuwd of ze op alle soorten ramen passen? Ontdek alles wat je moet weten in dit blog.

Welk type screendoeken passen het beste op jouw ramen?

SunWise heeft twee soorten screendoeken beschikbaar: SunWise Sunblock en SunWise Vision. SunWise Sunblock biedt maximale bescherming tegen de zon en reduceert het binnendringen van daglicht aanzienlijk, wat het een perfecte keuze maakt voor slaapvertrekken, kinderkamers en zolderruimtes. Mocht je zonlicht willen filteren maar tegelijkertijd voldoende daglicht in je ruimte willen behouden, dan is SunWise Vision de ideale optie. Deze variant is zeer geschikt voor woonkamers, studeerkamers en kantoren. Qua kleuropties heeft SunWise een breed palet om uit te kiezen, met screendoeken beschikbaar in:

  • Zwart;
  • Antraciet;
  • Steengrijs;
  • Taupe;
  • Beige;
  • Wit.

Zijn de screendoeken van SunWise geschikt voor elk raam?

SunWise-screendoeken – vervaardigd van hoogwaardig, gecertificeerd materiaal – worden op maat gemaakt voor jouw specifieke ramen. Ze passen dan ook perfect op lichtstraten, dakramen en ieder ander vlak, rechthoekig raam. Het is wel belangrijk om te weten dat SunWise-screendoeken niet zijn ontworpen voor gebruik op lichtkoepels of ramen met een ronde vorm.

Screendoeken van gecertificeerde kwaliteit

SunWise begrijpt dat niet alle materialen geschikt zijn voor effectieve zonwering, vandaar dat ze hun screendoeken met zuignappen uitvoerig testen. De SunWise Vision screens bieden niet alleen uitstekende warmtefiltering, maar laten ook natuurlijk licht door voor helder zicht naar buiten. Deze screendoeken zijn vervaardigd van een polyesterweefsel met een PVC-coating en dragen prestigieuze certificeringen zoals M1 en B1 voor hun brandwerende eigenschappen. Daarnaast voldoen ze aan diverse kwaliteitsnormen, zoals ISO 1421 voor treksterkte, DIN 53.363 voor scheurweerstand, en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement. Deze technische specificaties staan garant voor één voordeel: ongeëvenaarde kwaliteit.

Heeft u vragen over de SunWise-screendoeken of wilt u direct overgaan tot aanschaf? Voor meer details bezoekt u de website van SunWise of stuurt u een e-mail naar info@sunwise-screens.nl.

Share.

About Author

Leave A Reply