De grootste modetrends voor mannen van de winter 2023/2024 op een rij 

0

Nu de temperaturen steeds harder dalen, komen we er niet meer onderuit: de zomerkleding kan worden opgeborgen en de winterkleding mag uit de kast. Tegelijkertijd een goed moment om weer wat nieuws te kopen en de laatste trends onder de loep te nemen. Ben jij wel weer toe aan vernieuwing en heb je je ogen al meerdere malen de kost gegeven bij Schulte Herenmode, maar kom je er maar niet uit welke items écht onmisbaar zijn deze winter? Dan bieden we je graag de nodige inspiratie. In dit artikel zetten we de grootste modetrends voor mannen van de winter 2023/2024 op een rij. Zo loop je er deze winter warmpjes en stijlvol bij. 

Casual chic 

Een van de grootste modetrends voor deze winter is de casual chic kledingstijl. Hierbij worden kledingstukken gecombineerd om een outfit te creëren die zowel casual als stijlvol eruitziet. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een overhemd met een zwarte jeans te combineren of door een polo te dragen in plaats van een simpel t-shirt. Ook het gebruik van het juiste schoeisel kan wonderen doen voor de totale uitstraling van je outfit. 

Wanneer je op zoek bent naar een casual chique uitstraling, dan is het belangrijk dat je je basisgarderobe op orde hebt. Maar welke items mogen hierin zeker niet ontbreken? Op de eerste plaats moet je hierbij denken aan goede broeken. In de mannengarderobe betekent dit natuurlijk het kopen van fijne spijkerbroeken, maar ook pantalons en chino’s komen van pas. Denk daarnaast aan basic truien, shirts, polo’s en vesten heren. Op die manier kun je vrijwel elk denkbare outfit creëren en heb je voor vrijwel iedere gelegenheid wel iets in de kast liggen.

Laagjes dragen 

Het laagjesseizoen is weer van start gegaan. Met het wisselvallige weer in Nederland mogen ondershirts niet ontbreken. Dit is dé manier om altijd op alles voorbereid te zijn. Je zult de afgelopen weken vast ook wel gemerkt hebben dat het lastig is om je outfit op het weer af te stemmen. Soms was het in de ochtend heel koud en was een trui bijna niet voldoende, terwijl het in de middag juist zeer aangenaam weer was. Door laagjes te dragen, ben je op alles voorbereid. 

De mock neck 

Een geheel nieuwe trend zijn truien met een zogenaamde mock neck. Waarschijnlijk ben je al bekend met de turtleneck, maar dit is toch net een beetje anders. De mock neck zit namelijk tussen een gewone kraag en een turtleneck in. De kraag is niet te kort, maar ook zeker niet te lang. Het is een fijne toevoeging aan een casual trui om deze een net wat chiquere uitstraling te geven. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk warm op de koudere dagen. Een trui met een mock neck mag dit jaar dan ook zeker niet ontbreken in jouw garderobe. 

Share.

About Author

Leave A Reply