4 handige tips bij het lakken van nagels

0

Mooie nagels zijn een lust voor het oog. Ze geven een verzorgde uitstraling. Mits het natuurlijk op de juiste manier gedaan wordt. Het kan best lastig zijn om je nagels goed te lakken. Wanneer je knoeit of de nagellak te dik aanbrengt, kan dit een vervelende uitstraling geven. Iedereen die ervan geniet om met verzorgde gelakte nagels rond te lopen, zal herkennen dat dit nog niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Daarom helpen wij jou graag een beetje op weg. Met de volgende 4 tips geniet jij altijd van perfect gelakte nagels.

1.    Schaf kwalitatieve producten aan

Laten we eerlijk wezen: van een goedkoop nagellakje kan je natuurlijk ook geen wonderen verwachten. Daarom is het verstandig om inkopen te doen bij een nagelgroothandel. Hier bieden ze kwalitatieve producten tegen mooie prijzen aan, zodat in elk geval de basis goed zit. En wanneer de basis goed zit, is het natuurlijk nog maar een kleine stap naar perfectie!

2.    Maak je nagels vrij van vuil

Beschouw je nagels als een kale muur die je wilt gaan verven. Wat is dan het eerste wat je doet? Deze vrij maken van stof, vet en vuil natuurlijk. Dit geldt ook in mindere mate voor je nagels. Ze moeten goed schoon zijn, voordat je ze kunt gaan decoreren. Hier kun je het beste een speciaal azijnbadje voor gebruiken. Dit doe je door warm water met een scheutje azijn te mengen. Zorg er wel voor dat je vóór het badje nog even oude restjes nagellak van je nagels schrobt met nagellakremover. Het badje zal dan ook nog de laatste restjes en de remover meenemen, waardoor de nieuwe nagellak straks beter zal hechten.

3.    Breng altijd een base coat aan

Veel vrouwen vergeten om een base coat aan te brengen. Ze gaan direct over tot het aanbrengen van de nieuwe kleur, waardoor deze al snel vies kan tegenvallen. Door eerst een base coat aan te brengen, zorg je ervoor dat de kleur straks beter hecht en op de juiste manier op zal vallen.

Blijft de kleur niet goed uitvallen? Dan helpt het soms ook om eerst witte nagellak aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de kleur niet beïnvloed wordt door externe factoren en direct zal hechten aan de witte onderlaag. Als je voor de juiste basis zorgt, heb je nog maar weinig nagellak nodig voor het beste resultaat. Uiteindelijk spaar je dus ook nagellak uit.

4.    Gebruik een nail polish corrector

Je kent het wel: heb je net bijna alle nagels gehad en schiet je bij de laatste nagel flink uit. Voordat je in de weer gaat met wattenschijfjes en nagellakremover, vragen wij je dit juist niet te doen. Hierdoor neem je altijd een beetje van de ‘goede’ laag van de nagellak weg, waardoor het eindresultaat minder mooi zal zijn. En dat is toch zonde van je prachtige nagellak van EasyNails. Om dit te voorkomen kun je er beter voor kiezen om een nail polish corrector te gebruiken. Zo haal je enkel weg wat écht nodig is en blijft het uiteindelijke resultaat mooi.

Share.

About Author

Leave A Reply