Zo kies je het beste restaurant voor (contactloos) bezorging!

0

Online eten bestellen, we doen het maar al te graag. Soms heb je gewoon van die dagen dat je geen zin hebt om te koken. Of gewoon trek hebt in een lekkere maaltijd. Dan is food near me at butlon.com snel gezocht. Toch sta je wel iedere keer weer voor dezelfde dilemma, want voor welk restaurant kies je? Zeker nu tijdens de coronacrisis zijn steeds meer restaurants gaan bezorgen. Hierdoor groeit het aanbod op bezorgwebsites enorm. Raak jij steeds vaker overweldigd door het aanbod en blijf je daarom maar bij hetzelfde restaurant bestellen? Dan is het hoog tijd om voor wat extra afwisseling te zorgen. In dit artikel geven we een aantal handige tips om het beste restaurant voor (contactloos) bezorging te kiezen.

Lees de recensies

Dit lijkt misschien een open deur, maar veel mensen vergeten dit toch te doen. Bij de meeste bezorgsites beschik je namelijk de mogelijkheid om als klant een recensie achter te laten. Hier kun je iets melden over de snelheid van de bezorging, de klantvriendelijkheid van het personeel en natuurlijk de kwaliteit van het eten. Hoewel waarschijnlijk iedereen een andere ervaring zal hebben, kan je wel goed zien of de recensies grotendeels positief (of negatief) zijn. Zo krijg je alvast een goed beeld van de kwaliteit van een restaurant. Zeker wanneer je hier nog nooit gegeten hebt is dit een verstandige keuze.

Houd rekening met de prijsverschillen

Wat eten we vandaag makkelijk goedkoop zeg! Die uitspraak zal je wellicht niet zo snel doen als je eten gaat bestellen. Over het algemeen is eten bestellen immers duurder dan als je zelf in de keuken gaat staan. Toch zijn er gelukkig wel een aantal manieren om de kosten zoveel mogelijk te drukken en daardoor nog steeds relatief goedkoop uit te zijn. Hierbij moet je o.a. rekening houden met de prijsverschillen tussen de diverse restaurants.

Zeker in grote steden kunnen de verschillen groot zijn. Vaak zijn er meerdere restaurant die gespecialiseerd zijn in dezelfde cuisine. Aan jou de taak om te verzinnen waar je trek in hebt: Grieks, Thais of toch gewoon een frietje? Vervolgens zijn er een heel stel restaurants die deze gerechten aanbieden. Nu kun je aan de hand van de recensies en de prijzenlijst bekijken wat de beste en voordeligste keuze is. De concurrentiestrijd in grotere steden is voor jou enorm gunstig.

Ontdek nieuwe restaurants

Tijdens de ‘intelligente lockdown’ zijn vooral veel horecaondernemers hard getroffen. Ze hebben weken hun restaurants moeten sluiten. Enkel open voor afhalen en bezorgen. Maar dat was natuurlijk niet genoeg om alle kosten te dekken. Nu er eindelijk een streepje zon aan de horizon komt, blijkt dat restaurants voorlopig nog steeds niet op volle capaciteit kunnen draaien. Een grote klap. Hierdoor hebben wel nóg meer restaurants besloten om dan maar veel meer te investeren in contactloos bezorging.

Eten bestellen is dan ook niet alleen een manier om de lekkerste maaltijden te nuttigen, maar ook nog de perfecte manier om nieuwe restaurants te ontdekken en de lokale horeca een steuntje in de rug te geven. Laat je daarom eens verrassen door nieuwere en voor jou (onbekende) restaurants op bezorgsites. Durf te experimenteren.  Wie weet wat ze te bieden hebben!

Snelheid van de bezorging

Heb je plotseling besloten om eten te laten bezorgen? En heb je ongelooflijke trek? Dan wil je natuurlijk wel dat de maaltijden zo snel mogelijk bij je voordeur worden geplaatst. Helaas is het algemeen bekend dat sommige restaurants zeer lange bezorgtijden hebben. Dit kun je lezen in de recensies. Houd er tevens rekening mee dat het in het weekend en op feestdagen ook wat drukker dam gemiddeld kan zijn. De online food delivery Amsterdam werkt op die dagen harder dan anders om mensen van hun eten te voorzien. Wees daarom geduldig of bestel al eerder op de dag en spreek een specifieke tijd af. Dat scheelt jou een hoop wachten.

Share.

About Author

Leave A Reply