Verzenddozen van Rotimshop

0

Vandaag de dag wordt er steeds meer online gekocht en dus ook verzonden. Zowel door bedrijven als particulieren wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van verzendverpakkingen als verzenddozen. Heeft u ook verzenddozen nodig? Dan kunt u bij Rotimshop terecht. Zij hebben diverse verzenddozen in hun assortiment die u eenvoudig en snel online kunt bestellen. In deze blog vertellen wij meer over de verschillende soorten verzenddozen die u hier in het assortiment vindt.

‘Gewone’ kartonnen dozen

De kartonnen doos kent iedereen wel. Deze verzenddozen zijn de simpele kartonnen dozen die je met tape moet sluiten. Dit zijn tevens ook de goedkoopste dozen. Ze zijn stevig genoeg om diverse producten in te verzenden, maar wanneer u op zoek bent naar wat stevigere kartondozen zijn deze vaak niet geschikt.

‘Gewone’ kartonnen dozen

Postdozen

Een andere verzenddoos die iedereen wel kent, is de postdoos. Deze verzenddozen moeten voor gebruik nog in elkaar worden gevouwen en worden dus plano aangeleverd. De bodem bestaat bij deze dozen uit één geheel en de zijkanten moeten nog in elkaar gevouwen worden. Op deze verzenddozen zit een plakstrip waardoor ze eenvoudig te sluiten zijn, er is dus geen tape nodig zoals bij een ‘gewone’ kartonnen doos wel het geval is.

Kartonnen verzenddozen met autolock bodem

Wilt u ervoor zorgen dat het inpakken van producten sneller gaat? Of bent u op zoek naar meer gemak? Dan zijn kartonnen verzenddozen met een autolock bodem geschikt voor u. Dit zijn kartonnen dozen die zich vanzelf openvouwen wanneer u de doos pakt. De speciale bodem klapt open en het enige dat je hoeft te doen is hem iets aandrukken en de doos staat. Voor het sluiten van de bodem heb je geen tape of plakband nodig, de bodem vergrendelt zich namelijk vanzelf.

Online verzenddozen bestellen

Dit is een kleine greep uit de verschillende verzenddozen die bij Rotimshop aangeschaft kunnen worden. Bij deze partij is het ook mogelijk om de kartonnen dozen te bedrukken. Bekijk hun website voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag verder.

Share.

About Author

Leave A Reply