Verschillende soorten zwembaden op één plek

0

Een zwembad in de tuin: wie wil dat nou niet? Heb je een grote tuin en wil je een zwembad aanschaffen zonder dat deze wordt ingebouwd? Dat kan bij Zwembadstore. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment met diverse zwembaden voor jou in de tuin. Je deze zwembaden op elke gewenste plek plaatsen, zodat alles geheel naar wens is. Geniet tijdens de zomer van een heerlijke frisse duik in jouw eigen zwembad, bijvoorbeeld na een lange dag op het werk of in het weekend. Benieuwd naar de zwembaden van Zwembadstore? Lees dan snel verder!

Peuterbad

Als het de zon weer begint te schijnen en de temperatuur stijgt is het tijd om te kijken of het buitenspeelgoed nog in goede staat is. Is dat niet het geval of wil je iets nieuws voor de kinderen om mee te spelen op zomerdagen? Zwembadstore heeft een zeer uitgebreid assortiment opblaasbare kinderbaden voor diverse leeftijden. Een eigen zwembad(je) in de tuin is de wens van veel kinderen. Zo kunnen ze zich rijk rekenen in hun eigen zwembad.

Opbouwzwembad

Opbouwzwembaden zijn de meest gevraagde zwembaden in Nederland. Voor dit type zwembad hoef je geen gat te graven, je plaatst hem dus op de grond. Dit scheelt je niet alleen veel graafwerk maar dit heeft ook andere voordelen. Zo is het water in een opbouwzwembad veel sneller op temperatuur. Heb je kleine kinderen? Dan is dit type zwembad ook veel veiliger. Ze zullen er niet zomaar in kunnen vallen. Of ga je verhuizen? Dan kan je dit type zwembaden veel gemakkelijker weghalen dan inbouwzwembaden. Overigens kiezen sommige mensen er ook voor om deze familiezwembaden half in te bouwen.

Lounge zwembaden

Eigenlijk is het maken van een keuze niet zo’n lastige opgave. Tenminste, als het aan ons ligt. Bepaal voor jezelf allereerst waarvoor je een Lounge Zwembad wilt gebruiken, welk bedrag je wilt uitgeven en zoek vervolgens tussen ons aanbod naar een type die bij uw wensen past. De meeste van ons kiezen voor een echte ‘family pool’. Daarmee vermaken niet alleen kinderen zich opperbest, want deze zwembaden zijn even geschikt voor volwassenen!

Zwembaden van Zwembadstore

Heb je al een zwembad op het oog? Dan is het verstandig om eens op de website van Zwembadstore te kijken. Daarbij worden verschillende specificaties van elk zwembad gegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je een zwembad direct bestellen? Dat kan gemakkelijk en veilig via Zwembadstore. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, gaan ze aan de slag met jouw order. Bestel jouw zwembad voor 16:00 uur en ontvang het zwembad al binnen 1 werkdag in huis. Wil je meer weten over de zwembaden uit het assortiment van Zwembadstore of heb je vragen over een specifiek zwembad? Je kan ten alle tijden contact met ze opnemen om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Zwembadstore is te bereiken per email of bel ze even tijdens kantooruren.

 

Share.

About Author

Leave A Reply