Pakketten versturen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

0

Verstuur jij op regelmatige basis pakketten voor je webshop? Dan weet je dat dit niet heel goedkoop is. Er zijn veel vervoerders en de meeste vervoerders hanteren verschillende prijzen. Maar daar hoef jij je geen zorgen meer over te maken, want wij hebben de oplossing voor jou! Lees snel verder voor alle tips bij het versturen van je pakketten.

Goedkoop, goedkoper en goedkoopst

Als je eigenaar bent van een webshop, dan vind je het belangrijk dat pakketten versturen op een goede en efficiënte manier gebeurd. Je wilt immers tevreden klanten. Wij hebben de manier gevonden waarbij jij zo goedkoop mogelijk pakketten kan versturen, zonder kwaliteit te verliezen. Bij Shops United verzend jij je pakketten eenvoudig vanuit je webshop. Je kan zowel brievenbuspakketjes als normale pakketten versturen.  Het proces is heel makkelijk en daarnaast een stuk voordeliger. Hoe werkt het dan?

  • Je koppelt je webshop aan de software. Hierdoor hoef je niks meer handmatig in te voeren!
  • Je scant je pakbon en print vervolgens direct een label. Op deze manier verwerk je super snel meerdere zendingen vanuit je webshop.
  • Betaal niet te veel voor zendigen! Je lift mee op het pakketvolume die is opgebouwd door vele andere gebruikers bij Shops United.

Meerdere vervoerders bij Shops United

Een extra voordeel bij Shops United is dat je keuze hebt uit diverse vervoerders. Denk hierbij aan PostNL, DHL of UPS.  Hierdoor kan jij de vervoerder kiezen die bij jou past. De verschillende aanbieders hanteren wel verschillende tarieven. Bezoek de website voor een overzicht van alle vervoerders met bijbehorende tarieven. Je hoeft nooit meer teveel betalen voor het versturen van pakketten!

Heb je een vraag?

Wij hebben je veel verteld over het versturen van pakketten. Heb je echter nog een vraag of wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van SHops United of neem contact op met de klantenservice. De specialisten bij Shops United helpen jou graag verder bij je vragen en het vinden van een geschikte vervoerder voor jou!

 

Share.

About Author

Leave A Reply