Opgeruimd staat netjes met een opbergmeubel van mangohout

0

Als jouw hart sneller gaat kloppen van mooie spullen of als je moeilijk spullen weg kan doen omdat er voor jou emotionele waarde aan zit, dan is de kans groot dat je soms niet goed meer weet waar je al die spullen moet laten. Stijlvolle opbergers, meubels die veel extra opbergruimte bieden én een toevoeging zijn aan je huis, zijn dan een uitkomst. Wij van Tips en tops zijn het er allemaal over eens dat een opbergmeubel van mangohout perfect voldoet aan deze twee eisen en dus bespreken we in dit blog een aantal handige mangohouten opbergers.

Klein gebaar, groots effect

De woonkamer is een plek waar je ontspant, plezier hebt en tot rust komt, maar daar heb je natuurlijk wel ruimte voor nodig, want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Wil je een opgeruimd huis, maar is Marie Kondo niet jouw tweede naam? Kies dan voor een stijlvol tv-meubel, een zwart mangohout tv meubel bijvoorbeeld. De tv-meubels gemaakt van mangohout zijn mooie robuuste meubels die naast een sfeervol uiterlijk ook een hoop extra opbergruimte creëren – ondanks zijn ogenschijnlijk kleine formaat. Zo is er niet alleen plek voor elektronica en snoeren, maar kun je er ook andere spullen in kwijt zoals bordspellen, tijdschriften en boeken. Alle ontspanning op één plek en binnen handbereik vanaf de bank, klinkt dat niet heerlijk?

Groot gebaar, nóg groter effect

Opruimen is meestal een kwestie van gewoon ergens beginnen. Pak bijvoorbeeld eerst de keuken aan. Hier zijn de categorieën meestal vrij overzichtelijk: glazen, bestek, servies, keukengerei, voorraadpotten, etc. Soms zijn de keukenkastjes alleen niet voldoende om alles op te kunnen bergen. Een handig meubel is dan een buffetkast, bijvoorbeeld een buffetkast zwart met industrieel design. Buffetkasten zijn meestal forse meubels waar van alles in past. Daarbij hoef je je niet alleen te beperken tot serviesgoed, glazen en bestek. Een buffetkast is meestal zo ruim dat er ook nog genoeg andere spullen in passen, zoals de administratie, opladers, fotoboeken en ga zo maar door. Ook in het geval van een buffetkast zorgt mangohout voor veel sfeer door de warme tint van het hout en het massieve uiterlijk.

 

Share.

About Author

Leave A Reply