Op zoek naar je droombaan

0

Met de brede kennis van de regionale markt en de persoonlijke aanpak, is BaanBereik dé partner voor het efficiënt en snel leveren van professionals op ieder niveau. Dankzij de optimale dienstverlening op het gebied van uitzenden, opleiden, detacheren en werving & selectie, vinden opdrachtgevers met vacatures in Hoorn gegarandeerd flexibiliteit zonder risico’s. De kernwaarden persoonlijk, plezier en resultaatgericht dienen daarbij als moreel kompas. ‘We streven naar tevreden opdrachtgevers, werkzoekenden en medewerkers. Alleen op die manier bereiken we de juiste match. Ook vinden we plezier belangrijk. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om samen de successen te vieren. Wat we ook als belangrijke vereiste zien binnen de samenwerking is persoonlijk contact’, zegt directeur/eigenaar Annemiek van Leeuwen.

‘We plaatsen een kandidaat niet alleen op het functieprofiel, maar ook op zijn persoonlijkheid. Daarom nemen we alle tijd om zowel de klant als de werkzoekende te leren kennen. Ook iemands karakter moet bij een organisatie passen. Er is veel ruimte voor persoonlijk contact doordat wij op regionaal niveau actief zijn’, vertelt directeur/eigenaar Mona Roorda.

Vacatures in dynamische branches

Ongeacht of zij aan hun loopbaan beginnen of al een carrière hebben opgebouwd, hebben werkzoekenden hun voorkeuren en specifieke specialismen. Bij BaanBereik vinden ze ongetwijfeld vacatures in Hoorn, Alkmaar en andere plaatsen die ze op het lijf zijn geschreven. BaanBereik heeft vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag en een netwerk dat zich uitstrekt over heel Noord-Holland. Daarom is er een groot aanbod aan vacatures in allerlei dynamische branches. Mona: ‘Bij BaanBereik focussen we ons op banen binnen de Techniek, Office en Bouw. Maar ook binnen vakgebieden zoals de Horeca, het Gemeentelijk Domein en de Zorg, bieden we tal van mooie vacatures. Mensen die bij ons solliciteren hebben de provincie Noord-Holland dus helemaal aan hun voeten liggen.’

Vind een uitdagende baan

Ook werkzoekenden die op zoek zijn naar een uitdagende baan binnen een kantooromgeving zijn bij BaanBereik aan het juiste adres. Mensen die beschikken over goede communicatieve vaardigheden, snel kunnen schakelen, servicegericht zijn en mensen graag verder helpen, kunnen onder andere solliciteren naar klantenservice vacatures. In de functie van medewerker klantenservice ben je het aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben. Mensen die opbellen of aan de receptie verschijnen, weet je servicegericht te helpen. Ook heb je altijd een goed antwoord op vragen en ben je klanten van dienst bij problemen of klachten. Verder weet een medewerker klantenservice als geen ander hoe belangrijk goede service is en zet die zich graag in voor het beste resultaat. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan vandaag nog de klantenservice vacatures!

Staat de vacature waar jij naar op zoek bent er niet tussen of weet jij nog niet precies wat je wilt? BaanBereik nodigt je uit om kennis te maken op een van haar vestigingen. Daar nemen de intercedenten uitgebreid de tijd om je goed te leren kennen, en gaan ze voor jou op zoek naar de perfecte vacature.

Share.

About Author

Leave A Reply