Met deze groene lifehack maak je je leven duurzamer en makkelijker

0

Het leven is al druk genoeg. Naast je werk, het huishouden, familie en vrienden, hobby’s en sporten houd je nauwelijks tijd over voor andere dingen, laat staan om uit te zoeken hoe je groener kunt leven. Gelukkig kun je met een paar handige lifehacks gemakkelijk meer tijd vrijmaken, en ook nog eens duurzamer leven. Dat is een win-winsituatie! Wat dacht je bijvoorbeeld van een groen en praktisch koffie-abonnement? Daarmee haal je de lekkerste koffie in huis, en zit je nooit meer onverwachts zonder. Met een abonnement van De Koffiejongens kan dat ook nog eens hartstikke duurzaam.

Duurzame koffie drinkt wel zo lekker

De koffie van De Koffiejongens is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heerlijk van smaak. De duurzaamheid zit hem in de biologisch afbreekbare koffiecups. Die worden niet gemaakt van milieuonvriendelijk plastic en aluminium, maar van materialen zoals mais en suikerriet. Daardoor vergaan de koffiecups in een composteringsinstallatie sneller dan een bananenschil. De koffieprut blijft achter op de composthoop, wat wel zo prettig is. Dat kan namelijk weer worden gebruikt om planten van te laten groeien. Minder afval, meer lekkere koffie!

Neem een abonnement op koffie!

Vergeet je wel eens Nespresso cups te halen in de winkel, waardoor je op een dag plotseling misgrijpt wanneer je een kopje koffie wilt zetten? Met een abonnement op koffie is dat verleden tijd. Je kunt je abonnement precies zo instellen als jij dat wilt. Ben je een grootverbruiker, of drink je niet meer dan één kopje per dag? Voor iedereen is er een passend abonnement. Je kunt de inhoud van je abonnement ook zelf samenstellen. Drink je graag een ristretto of ga je juist voor een lekkere lungo? Het mooie aan een abonnement op koffie is dat je het wanneer je maar wilt, kunt wijzigen, pauzeren of stopzetten. Daarmee kun je het gemakkelijk naar je eigen wens aanpassen.

Goed voor jou, goed voor de wereld

Een abonnement van De Koffiejongens is niet alleen goed voor jou, omdat je hiermee van heerlijke koffie kunt genieten, maar goed voor elke schakel van het proces. Zo maakt het bedrijf uitsluitend gebruik van gecertificeerde koffie, die bijdraagt aan betere leefomstandigheden voor de koffieboeren die de koffiebonen produceren. De koffie wordt duurzaam verbouwd en verpakt in verantwoord karton. De bestellingen worden ingepakt door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, en zoveel mogelijk met de fiets bezorgd. Daarmee maak je met deze lifehack de wereld een stukje groener.

Share.

About Author

Leave A Reply