Maak van je trap een blikvanger van jewelste met traprenovatie

0

Heb jij thuis een versleten of beschadigde trap die niet bepaald het toonbeeld van perfectie is? En is jouw trap daarom typisch zo’n object waar je harder op gaat lopen om er zo snel mogelijk weer vanaf te zijn? Bij Tips-en-tops hebben we goed nieuws voor je! De vakmensen van een specialist op het gebied van traprenovatie weten raad met trappen die toe zijn aan een goede opknapbeurt. Deze enthousiaste professionals trekken er dagelijks op uit om mensen blij te maken met een vernieuwde, mooie én veilige trap die absoluut mag worden gezien. Staat het bij jou ook al lang bovenaan je verlanglijstje om van je trap een ware blikvanger te maken? In dit blog vertellen we je hoe je die door vakmensen in een compleet nieuw jasje kunt laten steken tegen traprenovatie kosten die vaak opvallend voordelig zijn.

Onderhoudsvrij en slijtvast resultaat

Als je ervoor kiest om je trap te laten renoveren, brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Zo is die na de traprenovatie weer voor jaren onderhoudsvrij, krasvast en slijtvast. Wat ook fijn is om te weten, is dat je eindeloos veel keuze hebt uit mooie materialen in tal van kleuren die bij iedere denkbare woonstijl passen. Deze materialen variëren van hout en tapijt tot laminaat en PVC. Maar niet alleen het esthetische aspect van een traprenovatie is de moeite waard. Met een traprenovatie til je namelijk ook het veiligheidsaspect naar een hoger level. En er is nóg een voordeel. Traptreden worden in de loop der jaren glad en gevaarlijk omdat ze door het intensieve gebruik verslijten. Je kunt er weer met een gerust hart op- en aflopen als je de traptreden laat voorzien van een antislip-toplaag. Maakt jouw trap lawaai als je eroverheen loopt? Ook daar is gemakkelijk iets aan te doen. Er ontstaat een aangename geluiddempende werking door een speciale lijm toe te passen.

Open trap versus een dichte trap

Ongeacht of jij thuis een open trap of een dichte trap hebt, is traprenovatie vakwerk van de bovenste plank. Als je een open trap hebt kun je onder meer kiezen voor een enkelzijdige renovatie, waarbij alle traptreden worden voorzien van nieuwe overzettreden. De treden worden rondom bekleed als je kiest voor een volledige renovatie van een open trap. Maar in veel woningen staan er dichte trappen die aan de achterkant vaak zijn voorzien van een toilet, trapkast of berging. Bij deze dichte trappen zijn de treden verbonden door stootborden, ofwel de staande delen achter de treden die op de bovenliggende treden aansluiten. Laat je een dichte trap renoveren, dan wordt die voorzien van nieuwe overzettreden, sluitlijsten en stootborden. Je geeft het geheel een sfeervolle en veilige finishing touch door onder de traptreden LED-strips te laten aanbrengen.

Ben je overtuigd van het nut van traprenovatie? Dan doen we je graag de suggestie voor een vooraanstaande specialist. Stairz traprenovatie is dankzij haar jarenlange ervaring uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven van het land. Het bevlogen team van ervaren professionals is actief in heel Nederland en komt vrijblijvend bij je langs om jouw trap onder de loep te nemen, je te adviseren en de beste mogelijkheden te bespreken.

Share.

About Author

Leave A Reply