Lunchen op school

0

Sta jij iedere avond in de keuken om de broodtrommels van je kinderen te vullen? Of doe jij dit iedere ochtend? Je herkent dan vast de uitdaging van het dagelijks vullen van de broodtrommel. Je wilt natuurlijk je kind wel een gezonde broodtrommel meegeven naar school. Daarnaast is dit voor veel scholen ook een vereiste. Naast de inhoud van de broodtrommel en de drinkfles, mogen we ook zeker de buitenkant niet vergeten. Met de juiste producten maak jij van iedere lunch op school een feestje. In deze blog lees je meer over zowel de leukste broodtrommels en drinkflessen!

Broodtrommel

Voor kinderen is namelijk niet alleen de inhoud van de broodtrommel van belang, ook het uiterlijk van de broodtrommel mogen we zeker niet vergeten. Een leuke broodtrommel nemen ze vol trots mee naar school en maakt de lunch nog een stukje leuker. Kies daarom voor een vrolijke broodtrommel, bijvoorbeeld in de favoriete kleur van je kinderen. Zijn ze fan van prinsessen of auto’s? Dan zijn broodtrommels in dit thema vast een groot succes. Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om de broodtrommel te personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodtrommel met naam? Super leuk! Nog een bijkomstig voordeel is dat je kinderen deze unieke items niet meer zo snel zullen kwijtraken, hun naam staat er immers op.

broodtrommel met naam

De drinkfles

Het meegeven van een pakje drinken klinkt heel verleidelijk, het is ook zo gemakkelijk. Toch is dit vaak geen goed idee, deze pakjes drinken zitten namelijk vol suikers. Wanneer je een leuke drinkfles aanschaft voor je kinderen zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast heb je de inhoud helemaal zelf in de hand en kun je deze zo gezond maken als jij zelf wil. Kies je bijvoorbeeld voor water met hierin wat bevroren fruit voor de smaak? Of zijn jouw kinderen Roosvicee liefhebbers? Alles kan! Daarnaast mag een leuke bijbehorende drinkfles bij de nieuwe broodtrommel natuurlijk niet missen.

De broodtrommel of drinkfles customizen

Op de website van MyMepal krijg je de kans om de gewenste items helemaal naar wens te personaliseren. Je kunt starten met een al bestaand ontwerp of zelf gewoon helemaal los gaan. Voeg bijvoorbeeld een foto toe aan het deksel van de broodtrommel of ga voor tekst en schrijf de naam. Maak het nog leuker door deze twee te combineren. Wat dacht je van een actiefoto van de voetbal met de naam van je zoontje? Of een foto van jullie huisdier? De keuze is helemaal aan jullie. Het leuke aan MyMepal is dat je alle items op de webshop naar wens kunt personaliseren. Van lunchbox tot drinkflessen en kinderbestek. Maak van iedere school lunch een feestje met gepersonaliseerde items!

Share.

About Author

Leave A Reply