Kunstplanten voor buiten online bestellen

0

Een prachtige tuin met minimaal onderhoud bereik je eenvoudig met kunstplanten voor buiten. Je kunt kunstplanten voor buiten online bestellen en de hele tuin naar wens aankleden. Met kunstplanten in de tuin hoef je niet regelmatig met handschoenen en een heggenschaar naar buiten om het één en ander te snoeien, of een plant te verwijderen die het niet heeft gehaald. Kunstplanten geven je de vrijheid om je tuin in te richten en er vervolgens een zeer lange tijd van te genieten. Tegenwoordig zijn kunstplanten nauwelijks van echt te onderscheiden en bereik je een prachtig resultaat in je voor- of achtertuin. Of geef je bedrijf een professionele uitstraling door met kunstplanten een uitnodigende sfeer te creëren!

Nodig je klanten uit

Met een kunsthaag voor buiten je winkel krijgt je onderneming een uitnodigende uitstraling. Bezoekers en klanten zien meteen dat de winkel verzorgd en professioneel oogt, en dat schept vertrouwen! Er is voldoende keus, dus het zoeken van een geschikte kunsthaag voor een winkel of ander bedrijf wordt gemakkelijk gemaakt. De welbekende Buxushaag heeft mooie snoeivormen en is een graag geziene plant. De Buxus kunsthaag past perfect in iedere tuin, op elk terras en als entree bij bedrijven. Gebruik een kunsthaag om een terrasscheiding te maken en te zorgen voor een knusse sfeer. Zo hebben de gasten op je terras ook nog wat meer privacy. Door het frame van de kunsthaag in een stevige kunststof plantenbak of een betonnen of aardewerk bak te plaatsen staat hij zeer stevig en heb je er jaren plezier van.

Een kunstpalmboom van LeopoldFlora

Niet alleen kunsthagen doen wonderen voor de sfeer van een mooie tuin. Met een kunstpalmboom van LeopoldFlora waan je je in de tropen, maar dan in je eigen achtertuin! De kunstpalm is een uitstekende vervanger voor de echte palm. De grote voordelen van zo’n kunstpalmboom zijn natuurlijk de overlevingskansen in slecht weer en het feit dat er nauwelijks onderhoud vereist is. Palmbomen houden van warm weer en Nederland staat helaas niet wereldwijd bekend om ons fantastische terrasweer. Met een kunstpalm heb je alle lusten, maar niet de lasten. Hoe hard het ook regent en stormt, de kunstpalm is veilig in de stevige plantenbak en is bestand tegen alle vormen van slecht weer. Of je nu midden in een hittegolf zit of windkracht 12 mee maakt. Een tuin of zwembad wordt wel heel sfeervol en de kunstpalm trekt natuurlijk een hoop aandacht.

Gemak dient de mens

Het maakt niet uit of je auto groot genoeg is, of je tijd over hebt om te shoppen en wie je kan helpen met dragen. Je kunt namelijk je kunstboom online bestellen. Bestel je voor 11:00, dan heb je de kunstboom wel heel snel in huis. Van maandag tot en met vrijdag kun je dan rekenen op directe verzending en je kunstboom heb je de volgende dag al in huis. Bestel je in het weekend? Dan kun je de kunstboom op dinsdag verwachten. Dat scheelt weer een hoop tijd, die je kunt gebruiken om een mooi plekje te kiezen voor jouw spiksplinternieuwe kunstboom of -plant. Bij een bestelling vanaf 75 euro is de verzending bovendien helemaal gratis!

Kunstplanten plaatsen

Plaats de kunstplanten, kunstbomen en kunsthagen in een stevige plantenbak. Deze kun je natuurlijk zelf maken, maar je kunt er ook voor kiezen een prachtige plantenbak te kopen. Met een houten plantenbak geniet je van een natuurlijke uitstraling die mooi aansluit bij de natuurlijke uitstraling van de kunstplanten. Met een betonnen of aardewerk plantenbak hoef je je geen zorgen te maken over storm of hevige rukwinden. De kunstplanten staan stevig en waaien niet om. Natuurlijk is een stenen plantenbak of kunststof bak ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de bakken verzwaard worden, zodat je kunsthaag stevig staat en je kunstpalmboom fier rechtop blijft staan.

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply