Inspiratie voor bedrukte relatiegeschenken

0

In de wereld van relatiegeschenken is het soms lastig om een geschikt of passend relatiegeschenk te vinden. Moet je kiezen voor een standaard relatiegeschenk, bijvoorbeeld een pen of draagtas, of moet je toch gaan voor een origineel relatiegeschenk, bijvoorbeeld een draadloze oplader of een karaf? Het is natuurlijk leuk om net even buiten het boekje te gaan. Met een origineel relatiegeschenk zorg je ervoor dat je onder de aandacht komt bij jouw klanten. Het laat zien dat je in jouw klantenrelatie investeert en dat heeft positief effect voor jouw bedrijf. Toch moeten originele relatiegeschenken betaalbaar blijven. Daarom volgen hieronder een aantal originele, maar betaalbare relatiegeschenken als inspiratie.

Draadloze opladers bedrukken

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. We gebruiken ze dagelijks en vergen veel van de handzame minicomputers, zo ook van de batterij. De laatste jaren krijgen smartphones steeds meer functies, bijvoorbeeld draadloos opladen. Een passend relatiegeschenk is dan ook een draadloze oplader. Draadloze opladers komen in allerlei maten tegenwoordig. Zo heb je ronde of vierkant draadloze oplader, maar je kan ze ook een geheel eigen vorm geven. Ook komen draadloze oplader ook vaak in de vorm van een telefoonhouder. Erg handig voor op bureau om je telefoon neer te zetten en dat hij dan gelijk opgeladen wordt. Er komen ook steeds meer mvo verantwoordde draadloze opladers op de markt, bijvoorbeeld gemaakt van bamboe.

Laat draadloze opladers bedrukken met jouw logo. Dat op kan uiteenlopende manieren. Je kan ze bedrukken met 1 kleur, maar ook door middel van lasergravure wat een luxe uitstraling geeft.

Badslippers bedrukken

Wie loopt er in de zomer niet op rond? Badslippers. Met dit heerlijke schoeisel wandel je heerlijk over de promenade, of zit je lekker thuis in de tuin. Badslippers worden ook steeds meer als fashion item gezien, dus in het straatbeeld komen ze ook steeds meer voor.

Badslippers bieden veel mogelijkheden voor bedrijven. Zo kan de gehele band bedrukt worden en kan ook de zool van de badslippers bedrukt worden voor een mooie indruk.

Zonnebrand bedrukken

Iets wat we ieder jaar in de zomer veel gebruiken, maar nog niet echt als relatiegeschenk wordt gegeven is zonnebrandcrème. Niemand wil verbranden in de zon natuurlijk, dus jezelf met zonnebrand insmeren is een goed idee. Als bedrijf zijnde kan je hier op inhaken door zonnebrandcrème te bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Terwijl je relaties lekker aan het relaxen zijn, zullen ze tijdens het insmeren aan jouw bedrijf denken. Dit wekt een positieve gedachte op bij je relatie, waardoor deze eerder terug komt bij jouw bedrijf.

Bestel uw relatiegeschenken bij BudgetGift.nl

Er zijn naast deze voorbeelden nog veel meer originele relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam. Neem een kijkje op de website van BudgetGift.nl voor nog meer inspiratie voor relatiegeschenken. Heb je zelf een ludiek idee, maar staat het niet op de website. Neem dan contact op met BudgetGift.nl. Zij helpen je graag jouw idee te realiseren.

Share.

About Author

Leave A Reply