Ik wil een speciaal bed in de kinderkamer, wat moet ik kiezen?

0

Heb jij behoefte aan iets speciaals, iets nieuws en iets opvallends in de kinderkamer? Dan zit je hier goed! In dit artikel zullen wij laten zien wat voor speciale en toch bruikbare kinderbedden jij kan plaatsen.

Een stoer race bed

Vele kinderen groeien op met de films van Cars en hoeveel jongetjes zijn wel niet fan geworden van Bliksem McQueen? Dat zullen er een hele hoop zijn en het is dan ook niet vreemd dat er tegenwoordig een hele hoop bedden verkrijgbaar zijn in de vorm van deze populaire raceauto. Ook de andere karakters van Cars, en zelfs echte bestaande auto’s, worden steeds vaker gebruikt als inspiratie door meubelfabrikanten als Emob voor het maken van een mooi kinderbed. De jongens zijn hier gek op omdat ze lekker kunnen doen alsof ze aan het racen zijn en veel vertrouwder zijn in hun eigen bed. Dit leidt ertoe dat ze sneller en makkelijker in slaap vallen en uiteindelijk genieten van een betere nachtrust. En dat is voor de ouders ook heel prettig!

Een 3 persoons stapelbed

Dit unieke bed zie je niet vaak en dat is omdat het een zeer specifieke doelgroep heeft. Een 3 persoons stapelbed is gemaakt voor mensen die een kamer hebben waar 3 kinderen in moeten slapen en waar 2 kinderen behoefte hebben aan het samen slapen. Sommige kinderen hebben deze behoefte omdat ze van hunzelf moeilijk in slaap vallen in hun eentje en naast iemand slapen een veilig gevoel kan bieden dat ze nodig hebben. Meerdere meubelfabrikanten waaronder Emob hebben hier al op ingespeeld door een ruim assortiment van 3 persoons stapelbedden aan te bieden. Een 3 persoons stapelbed is dé oplossing voor sommige ouders.

Een bed met een glijbaan

Dit is natuurlijk de droom van ieder kind, een bed met een glijbaan erbij ingebouwd. Wie wil er nou niet de dag beginnen door lekker naar beneden te glijden? Er zijn maar weinig kinderen die hier nee tegen zouden zeggen! Deze bedden worden populairder maar zijn op dit moment nog relatief onbekend voor vele ouders.

Emob en andere meubelbedrijven die veel kijken naar de toekomst hebben er al meerder in het assortiment zitten. Het heeft natuurlijk ook extra voordelen, het is niet alleen leuk om een glijbaan aan je bed te hebben hangen. Een glijbaan maakt je meteen wakker en zorgt ervoor dat je de dag vrolijk begint. Vooral voor opgroeiende kinderen is dit heel belangrijk en het is dan ook niet vreemd dat deze bedden steeds populairder worden.

Share.

About Author

Leave A Reply