Handig, een whiteboard voor thuis om je gedachten te ordenen

0

Als je tegenwoordig thuis werkt en graag je gedachten ordent op een whiteboard gedurende een Zoom meeting of gewoon als je alleen bent dan is een whiteboard op maat gemaakt via Whiteboardshop.nl de ideale optie. Behalve een kleine whiteboard kan je ook kiezen voor een groter whiteboard zoals je op kantoor gebruikt of zelfs een schoolbord als dat je voorkeur heeft. Je kan het zo gek niet bedenken of er zijn wel mogelijkheden voor als je opzoek bent naar een juist whiteboard. Tevens is het mogelijk om een whiteboard muur kopen. En misschien heb je er nog niet van gehoord, maar er bestaan zelfs interactieve digitale whiteboards. Iemand anders kan dan direct zien wat jij aan het schrijven bent, ook al bevinden ze zich niet in dezelfde ruimte. In dit artikel gaan we in op alles wat belangrijk is om te weten over whiteboards.

De voordelen van een whiteboard

Het grootste voordeel van een whiteboard is dat je de tekst makkelijk kan wissen en hierna weer nieuwe tekst kan schrijven. Ook een correctie is zo snel gemaakt. Om deze reden worden ze vaak gebruikt bij lessen, trainingen en tijdens vergaderingen waar men de aantekeningen kan overnemen. Zoveel voor thuis als voor je werk kan je gebruik maken van een whiteboard om een to do list te maken of om te brainstormen op nieuwe ideeën. Tevens kan je het gebruiken voor de rooster en planning van je team, je familie of om een boodschappenlijst te maken. Aan het einde van de dag of de week veeg je alles eenvoudig weg en begin je gewoon weer opnieuw.

De nadelen van een whiteboard

Je moet erop letten dat je de juiste stiften gebruikt. Bij het gebruik van verkeerde stiften is je whiteboard daarna onbruikbaar. Ditzelfde geldt als je het whiteboard op de verkeerde manier reinigt. Je beschadigd namelijk de toplaag waarop geschreven wordt in dat geval. Hierdoor kan je de geschreven tekst niet meer weghalen.

Hoe kies je voor een goed whiteboard

Er zijn vele verschillende afmetingen en maten te vinden van whiteboards. Hierdoor moet je jezelf dus bedenken wat voor soort whiteboard het beste past in je persoonlijke situatie. Ook is het slim om te bepalen of hij verrijdbaar moet zijn, zo ja dan kies je voor een model met wieltjes. Andere opties zijn kantelborden, een whiteboard met of zonder een lijst, een bedrukt whiteboard, een whiteboard van glas, een op maat gemaakt whiteboard, een whiteboard met een landkaart, een whiteboard met lijnen, een whiteboard planboard, een whiteboard want, een beschrijfbaar projectiebord, een meervlaks whiteboard, een harmonica whiteboard of zelfs een whiteboard tafel. Zoals je kan zien zijn er vele meer opties dan je je misschien kan voorstellen!

Share.

About Author

Leave A Reply