Glutenvrij snacken? Dat wordt makkelijk met een speciaalzaak!

0

Mensen met een glutenintolerantie (ook wel coeliakie genoemd) of een sensitiviteit voor gluten, kunnen moeite hebben met het vinden van lekkere snacks en etenswaren. Gluten zitten namelijk in meer dan je denkt. Niet alleen in brood en koekjes kunnen gluten aanwezig zijn, maar ook in chips, sauzen, en meer. Daarom is het goed om te weten waar je een groot assortiment aan glutenvrije snacks, brood en andere lekkere producten kunt vinden. Wat dacht je van een speciaalzaak zoals Glutenvrij Le Poole?

Glutenvrij snacken

Ook in lekkere snacks zoals snoep kunnen gluten aanwezig zijn. Het is dus een goed idee hierop te letten. In de supermarkt is er vaak geen groot assortiment aan glutenvrij snoep aanwezig, waardoor je gebonden bent aan een paar opties die misschien niet naar je smaak zijn. Gelukkig kun je bij een speciaalzaak een groter assortiment vinden. Ook scheelt het dat je hierbij niet telkens op de verpakkingen hoeft te kijken om zeker te weten dat er geen gluten in de producten zitten. In plaats daarvan kun je alles wat je in zo’n webshop of speciaalzaak vindt, gewoon veilig eten.

Je eigen brood maken

Wil je graag lekker en vers glutenvrij brood eten? Ook dan kun je bij zo’n speciaalzaak goed uit de voeten. Je kunt er allerlei soorten glutenvrij meelmixen vinden waarmee jij de lekkerste broden gewoon thuis in de oven of broodmachine kunt afbakken. Dat zorgt ervoor dat je kunt genieten van de geur en smaak van vers brood, maar dan zonder de gluten! Bij Glutenvrij Le Poole is een grote hoeveelheid broodmixen beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Dat zorgt ervoor dat je precies kunt kiezen wat je lekker vindt.

Koek en cakejes

Ook koek en cakejes kunnen soms lastig zijn om glutenvrij in een supermarkt aan te treffen. Het assortiment is doorgaans een stuk kleiner dan de hoeveelheid producten die wél gluten bevatten. Daarom kun je het beste naar een speciaalzaak, waar je een grote hoeveelheid verschillende producten vindt. Dat is wel zo prettig, want iedereen wil iets te kiezen hebben! Wat dacht je van lekkere biscuits met appel erin verwerkt, of salted caramel cookies? Zo hoef je ook wanneer je last hebt van een glutenintolerantie of sensitiviteit nooit meer iets te missen.

Share.

About Author

Leave A Reply