Een aantal handige Instagram tips

0

Instagram tips kan je natuurlijk nooit genoeg krijgen. Ook jij wil alles uit de mogelijkheden van dit sociale platform halen. Daarom is het tijd om eens een aantal handige tips door te nemen die je waarschijnlijk nog niet eerder voorbij hebt zien komen. Op die manier kan ook jij het ten volle benutten voor het doel dat je hebt. In dat opzicht is het dan ook fijn om te weten dat dit zich vooral richt op het gebruik ervan, niet om de manier waarop je het best je selfie maakt. Al is dat ook belangrijk.

Pushberichten per gebruiker instellen

Wanneer je kijkt naar Instagram tips die echt handig zijn, dan is het pushbericht per gebruiker misschien wel het handigst van allemaal. Zo word je op de hoogte gehouden wanneer je favoriete connecties in je netwerk iets nieuws te melden hebben. Stiekem zou je deze optie ook onder de date tips kunnen scharen. Je kan bijvoorbeeld die ene persoon waar je een oog je op hebt altijd optimaal volgen. Je weet direct wat hij of zij te melden heeft dankzij deze meldingen. Je schakelt dit in op het profiel bij de opties van die specifieke gebruiker.

Het aantal links in je bio

Stel dat je je profiel gebruikt voor specifieke doeleinden. Dan is het wel zo fijn wanneer je ze ook door kan linken naar andere plekken op het internet die voor jou van belang zijn. In dat opzicht is het dan wel fijn wanneer je meer dan één link in je bio kwijt kan. Dat doe je met een linkhub. Daarin kan je bijvoorbeeld al je kraamcadeau tips kwijt wanneer je je daar mee bezighoudt. Of met elk ander onderwerp dat jou boeit natuurlijk. Je moet dan wel apart een account aanmaken bij een hubaanbieder.

Weg met de tags

Instagram tips richten zich vaak op wat je allemaal kunt toevoegen. Er zijn echter ook situaties waarin je juist iets weg wilt halen. Dit gaat dan in de meeste gevallen om tags. Het is wel heel fijn wanneer je uit foto’s gehaald kunt worden waar je liever niet op gewezen wordt. In dat geval moet je naar de getagde foto gaan. Vervolgens klik je op de opties die je kunt bereiken via de drie puntjes op het scherm. Daar kom je dan de optie tegen om de tag te verwijderen. Zo kan je jezelf gemakkelijk loskoppelen.

Even nadenken over een post

Heb je weleens een post gemaakt waar je eigenlijk toch niet zo tevreden over was? Dan is het misschien slim om even een adempauze in te lassen. Je maakt je post helemaal klaar, maar publiceert hem nog niet in plaats daarvan kies je voor het pijltje terug. Je krijgt dan de mogelijkheid om de post op te slaan zonder dat deze online komt te staan. Zo heb je even de tijd om te bedenken wat je er nu precies mee wilt. Wanneer je dit voor jezelf hebt bepaald, kan je alsnog de post online zetten.

Eindeloos veel Instagram tips

Dit zijn natuurlijk slechts een aantal simpele Instagram tips. Het is echter zo dat dit platform inmiddels zo groot en uitgebreid is, dat je er letterlijk alle kanten mee op kan. Het is daarom zeker ook leuk om lekker te gaan ontdekken wat er allemaal nog meer mee kan. Het zal je verbazen hoeveel je met Instagram kan en hoeveel leuker het wordt wanneer je dit allemaal voor ogen hebt. Houd alles daarom goed in de gaten, want je zal regelmatig nieuwe dingen leren via deze weg. Zo wordt elke post natuurlijk nog vele malen leuker.

Share.

About Author

Leave A Reply