De Kletspot ouderwetse gezelligheid gegarandeerd

0

Tegenwoordig zijn veel mensen tijdens de lunchpauze meer bezig met hun telefoon dan met het bespreken van die spannende voetbalwedstrijd van afgelopen weekend. Bij Kletspot willen ze dit graag anders zien. Oprechte aandacht voor elkaar hebben zorgt voor meer waardering, contact en gezelligheid. Maar houdt de Kletspot precies in? Daar vertellen we je in deze blog meer over!

Decoratieve glazen pot

De Kletspot is een (grote) decoratieve glazen pot vol grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma’s. Hoe leuk is het om gezellige momenten te creëren met (uren)lange ouderwetse tafelgesprekken, boeiende bekentenissen, verhalen van vroeger en hilariteit?

Ouderwets gezellige gesprekken

Draai de deksel van de Kletspot af en je hebt urenlang plezier met de vragen die op de Kletskaarten staan gedrukt. Geen afgezaagde vragen zoals ‘Hoe was jou dag vandaag?’ maar hilarische dillema’s zoals ‘Wat is jouw grootste blunder ooit?’ en ‘Ben jij eigenlijk liever 15 cm korter of 25 kilo zwaarder?’ zorgen er gegarandeerd voor dat de tijd voorbij zal vliegen. Voor je het weet is de pauze voorbij en ben je weer helemaal opgeladen om hard aan de slag te gaan.

Een Kletspot voor elke leeftijdscategorie

Bij Kletspot zijn ze ongelooflijk trots op de positieve reacties van mensen die even offline zijn gegaan met de Kletspot. Dat komt omdat er Kletspotten zijn voor elke leeftijdscategorie. Van Kletspotten speciaal voor kinderen waarin veel verrassende kletsvragen gegarandeerd voer zijn voor leuke gesprekken tussen kinderen tot Kletspotten speciaal voor volwassenen waar de meest ondeugende en pittige vragen aan elkaar gesteld kunnen worden.

Een prachtig geschenk

Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor dat pasgetrouwde stel of wil je juist iemand feliciteren met de aanschaf van zijn of haar eerste huis? Een Kletspot is een prachtig uniek geschenk voor veel gelegenheden en zijn multi-inzetbaar. Dus wil jij een goede indruk achterlaten met het geven van unieke en leuke cadeaus? Twijfel niet en kies voor een Kletspot. Gegarandeerd succes!

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd om een Kletspot aan te schaffen? Mooi! Op de website van Kletspot heb je keuze uit veel verschillende soorten Kletspotten. Van Kletspotten voor kinderen tot aan volwassenen en Kletspotten voor iedere leeftijd. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Share.

About Author

Leave A Reply