Damesondergoed van Sliponline: altijd een goed idee

0

Om heel eerlijk te zijn: wij denken ook niet elke ochtend na over welk ondergoed we gaan dragen, en grijpen we meestal naar wat het dichtste bij ligt. Het zit nu eenmaal verstopt onder je kleding. Toch zijn er enkele regels waar je je het best aan kunt houden tijdens het uitzoeken van je slips.  In deze blog vertellen geven wij jou 4 tips waardoor jij altijd het juiste ondergoed uitkiest!

Kies voor de juiste maat

Hoe mooi de slip ook mag zijn, te klein is te klein! Jij mag het misschien wel lekker sexy vinden dat het een beetje spant rond je achterwerk, onder een aansluitend kleedje of strakke broek is het een absolute no-go. De slip zal immers zorgen voor aftekeningen op je billen, terwijl een passende slip je figuur in de verf zet.

Pas je ondergoed aan op je outfit

Je mag dan misschien wel een string-fan zijn en helemaal niets anders willen dragen, bij sommige outfits kies je beter voor een ander soort ondergoed. Aansluitende kleding zet namelijk je rondingen in de kijker, en met een string eronder lijkt het vaak alsof je eigenlijk helemaal geen ondergoed aan hebt. Kies eerder voor een boxershort, bikinislip of Brazilian.

Kies de juiste kleur

Net zoals de vorm enorm belangrijk is, kan je ook best rekening houden met de kleur van je ondergoed. Dat je onder een witte broek best geen fel gekleurd ondergoed draagt, is best logisch, toch? Kies daarom voor huidkleurig of roodkleurig ondergoed. Maar ook een donkere broek vraagt om bepaalde kleuren. Zo kan zelfs een witte of lichte kleur namelijk doorschijnen onder een donkere broek die dun van stof is. Denk dus eerst even na voor je zomaar in je kast grabbelt.

Kies voor katoen

Katoenen ondergoed mag dan misschien wel iets duurder zijn dan synthetische stofjes, maar ze zijn beter voor je huid. Synthetisch stoffen laten de huid namelijk niet ademen waardoor de warmte wordt opgehoopt en je zal beginnen zweten. En zweten aan je achterwerk resulteert meestal in huiduitslag of jeuk. Investeer dus in je achterwerk!

Sliponline

Nu je weet waar je op moet letten kan je goed op zoek naar dames ondergoed. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Binnen dat assortiment vind je ondergoed in diverse varianten en van verschillende bekende merken. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Stuur de klantenservice gerust een berichtje en zij doen hun best om je zo goed mogelijk te adviseren!

Share.

About Author

Leave A Reply