Bedruk papieren tassen in de stijl van het bedrijf

0

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is niks zo leuk als de producten op een leuke manier mee geven aan de klanten. Wat wij een leuke manier vinden, die ook nog een goed voor het milieu is, zijn papieren tasjes. Deze tassen klinken heel saai, maar je kan ze zelf helemaal vormgeven en laten bedrukken. Denk aan een logo, een leuk printje of gewoon een effen kleur. Het is maar wat je zelf het mooist vindt. Het fijne hier aan is dat je zeker weet dat jij een papieren tas hebt die aan al je wensen voldoet. Wil je meer weten over het bedrukken van de tassen en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder! wij vertellen hier meer over.

Welke papieren tas kies jij?

Een tas die mooi bedrukt is kan een enorme boost geven aan je bedrijf. De producten krijgen namelijk op deze manier een mooi jasje. Tassen bedrukken is dus ideaal voor je bedrijf. Wil je graag een tas laten bedrukken? Neem dan eens een kijkje op de website van Rotimshop. Ga je voor een papieren tas? Dat is een goede keuze. Papieren tassen zijn namelijk beter voor het milieu en zien er leuk uit. Je hebt bij de Rotimshop keuze uit een bruine of witte papieren tas. De kleur van de tas kies je natuurlijk uit op was je mooier vindt, maar ook op de bedrukking. Op een witte tas zie je de bedrukken namelijk beter. Maar als je een wit logo hebt kan je beter kiezen voor een bruine tas.

De papieren tassen bestellen

Het is reuze leuk om de tas te zien die je zelf hebt ontworpen, maar het kan in het echt altijd tegenvallen. Het kan namelijk maar zo zijn dat het logo net iets anders uit komt dan je had gedacht.  Het is daarom verstandig om er meer tijd voor uit te trekken, zo kan je het sample nog aanpassen als de eerste tegen valt. Bij de Rotimshop kun jij al tassen laten bedrukken vanaf 100 stuks. Dit is dus ideaal om gemakkelijk een keuze te maken! Heb je meer informatie nodig over de verschillend opties? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of neem een kijkje op de website.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply