5x onmisbare zomer essentials

0

Het is eindelijk weer zo ver, het zonnetje in Nederland begint flink te schijnen. Wil jij goed voorbereid een prachtige zomer tegemoet gaan? Dan mogen deze must haves in ieder geval niet in je garderobe ontbreken. Met deze items geef jij je zomergarderobe een flinke boost. Je leest er meer over in deze blog!

1.      De juiste bikini

Met een beetje geluk ga je heel wat uurtjes doorbrengen in je bikini de komende zomer. Een nieuw exemplaar kopen is dus ook geen overbodige luxe in de zomer. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt in de bikini, zodat je optimaal kunt genieten van de zonnestralen.

2.      Strandtas

Wandelen met een strandtas in je hand kan maar één ding betekenen: jij bent op weg naar een heerlijke, lange dag op het strand. Shop nu nieuwe strandtassen die jouw zomer nog zonniger en vrolijker maken. Kies voor kleurrijke details, zoals franje en pompons, deze brengen je meteen in zomerse sferen.

 

3.      Jurkjes

Jurkjes zijn in de zomer onmisbaar. Of je nu deze zomer afreist naar een zonnige bestemming of niet, jurkjes komen altijd goed van pas. In de ochtend als je naar het strand wandelt, in de middag als je even bijkomt van de zon op de boulevard en in de avond wanneer je gezellig uit eten gaat. Of gewoon lekker voor in de achtertuin natuurlijk!

 

4.      Slippers

Hoewel slippers alleen aan je voeten zitten, voel je het toch door je hele lichaam wanneer je dit zomerse schoeisel aantrekt: het is zomer! Slenter door de stad met een ijsje en ontdek zonnige straatjes, paradeer over de boulevard of laat je slippers je naar het strand brengen. Deze zomer ga jij met de slippers aan je voeten ga je alleen maar leuke dingen beleven.

5.      Zonnebril

Maak jouw zomer outfit af met een mooie zonnebril. Naast dat een zonnebril jouw outfit meteen

klasse en stijl geeft is een zonnebril simpelweg ook onmisbaar: bij beschermt je ogen tegen de felle zonnestralen. Een zonnebril combineert zo het nuttige met het aangename.

De essentials shoppen

Kom jij al helemaal in de zomer mood? Wij in ieder geval wel! Alle bovenstaande essentials shop je bij Ibizamode. Op deze te leuke webshop waan jij je al helemaal op het zonnige Ibiza. Alle items die je daar vind zijn namelijk geïnspireerd door dit zonnige eiland. Ben jij nieuwsgierig

Share.

About Author

Leave A Reply