5 tips om goed te scoren op Black Friday

0

Inderdaad, 26 november is nog heel ver weg, maar het is nooit te vroeg om je alvast voor te bereiden op deze speciale dag. We hebben het natuurlijk over Black Friday. Of je nu een beginnende Black Friday shopper bent of jezelf beschouwt als een expert deze 5 tips zullen je helpen om het meeste uit deze unieke koopjesdag te halen!

Tip 1: Doe onderzoek vooraf

De weken en dagen voor Black Friday zullen er talloze advertenties en reclames voorbij komen. Afgelopen jaar werden de eerste laptops en Nintendo Switch Black Friday deals in oktober al online gezet. Controleer daarom dus ook altijd je brievenbus, mailbox en het internet om alle kortingen bij te houden. Zodra je weet wat je wil kopen en waar je het wil kopen kun je een route uitstippelen. Dit bespaart een hoop tijd en stress op Black Friday zelf!

Nintendo Switch

Tip 2: Weersta de verleiding en houd je aan je lijstje!

We snappen dat met al die kortingen je helemaal los wilt gaan. Maar het is zonde als je thuiskomt met met producten waar je achteraf gezien helemaal niks aan hebt. Elk jaar worden er tijdens Black Friday verkooprecords verbroken en dat komt natuurlijk door alle mensen die toch dat ene item meer kopen dan dat ze vooraf bedacht hebben. Wees daarom sterk! Maak een lijstje met producten die je wilt kopen en waar je deze wil kopen en houd je daaraan. Hierdoor geef je niet onnodig geld uit en kom je bijvoorbeeld niet thuis met 3 tv’s in plaats van die ene die je nodig had.

Tip 3: Bereid je voor als je naar de stad gaat

Als je besluit om je aankopen live in de binnensteden te doen ga dan niet onvoorbereid. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je telefoon is opgeladen. Er zullen lange rijen voor de winkels en kassa’s staan, een spelletje op je telefoon zal je helpen de tijd te doden. Geloof het of niet, maar het is wel eens gebeurd dat iemand op deze super sale dag de oh zo belangrijke pinpas en creditcard waren vergeten. Check dus ook altijd je portemonnee voor je op pad gaat!

Tip 4: Koop slim en een team

De meeste Black Friday Dealz bestaan uit hoge productkortingen, maar er zijn ook deals zoals 2 voor de prijs van 1. Maarja, waarom zou je 2 Dyson stofzuigers willen? Vorm daarom dus een team met vrienden of familie die op zoek zijn naar dezelfde producten als jij! Op deze manier benut je optimaal alle kortingen tijdens Black Friday.

Ga je de stad in? Ook dan is werken in een team ‘the way to go’. Door je op te splitsen kun je je lijst verdelen en in minder tijd meer terrein afleggen en loop je geen producten mis omdat ze ‘op’ zijn.

Tip 5: Geduld is alles

Veel mensen trappen er nog steeds in, maar bij deze zullen wij het geheim onthullen… Black Friday is meer dan die ene vrijdag! Vaak zijn de weken voor en na deze dag gevuld met hoge kortingen. Dus heb je geen zin om er op Black Friday uit te gaan? Neem je tijd en ga de volgende dag.

Share.

About Author

Leave A Reply