5 cadeau ideeën voor iemand die ver weg woont

0

Ken je iemand die ver weg woont die bijvoorbeeld jarig is, zijn diploma heeft gehaald of een nieuwe baan heeft? En wil je deze persoon, ondanks te grote afstand, toch verrassen met iets leuks? Lees snel verder voor de 5 cadeau ideeën voor iemand die ver weg woont!

1. Persoonlijk kaartje

Wanneer je iemand een klein berichtje wil sturen is het schrijven van een kaartje een leuk idee. Schrijf hier een persoonlijke boodschap op en feliciteer de ander met zijn/haar prestatie. Wil je iets meer uit de kast halen? Voeg dan een klein cadeautje toe in de envelop, zoals bijvoorbeeld een kettinkje, een tegoedbon of geld!

2. Tickets voor evenement

Iets wat ook makkelijk naar iemand anders op te sturen is, is toegang tot een evenement. Stop tickets voor een festival, concert of toneelvoorstelling in een envelop om ze per post te versturen, maar je kan de tickets ook naar de ander mailen!

3. Een taart

Voor een feestelijke gelegenheid kan je de ander verrassen met een taart! Deze kan je bestellen bij verschillende webshops. Je kunt kiezen voor een mooie versierde taart, of een opvallende taart met een foto van jezelf of de ontvanger erop. Wees vooral creatief!

4. Bloemen

Wil je een standaard cadeau geven waar iedereen van opvrolijkt? Laat dan een bloemetje bezorgen! Deze staan mooi in de kamer waardoor de ander altijd aan jou zal denken wanneer hij/zij de bos ziet. Bloemisten die bloemen afleveren bevinden zich over het hele land. Vergeet er ook geen kaartje bij te schrijven!

5.Kom langs

De beste manier om iemand die ver weg woont te verassen is natuurlijk om er zelf naartoe te gaan. Verras de ander door onverwachts langs te komen! Blijf een paar dagen en het is net een vakantie. Je kunt dan de tijd nemen om weer bij te kletsen en om samen allerlei leuke dingen te doen!

Share.

About Author

Leave A Reply