Zo vind je de juiste handtas: 3 handige tips!

0

Welke vrouw is er nou niet gek op tassen? Je ben echt niet de enige met tientallen verschillende tassen in de kast. Hoewel de meeste mannen hier maar niets van begrijpen is het voor de vrouwen zo klaar als een klontje. Een tas moet bij je outfit passen. En aangezien je kledingkast aardig vol ligt, betekent dit ook dat er genoeg handtassen moeten zijn. Toch is het wel verstandig om niet lukraak tassen te kopen. De kans is dan immers groot dat je een miskoop begaat en de tas helemaal niet gebruikt gaat worden. En dat is natuurlijk zonde van je geld. Wil jij zeker weten dat je van de juiste match profiteert? Met de volgende 3 tips vind je zeker de handtas die bij jou past!

1.     Hoe vaak ga je de tas gebruiken?

Ben jij iemand die tassen graag afwisselt en waarbij de meeste tassen slechts enkele keren gebruikt gaan worden? Dan is het uiteraard zonde om voor een ontzettend dure tas te kiezen. Kies dan liever voor een tas van een wellicht iets minder goede kwaliteit, maar waarbij je wel met minder pijn in het hart (en de portemonnee) afstand kunt doen.

Ben je op zoek naar een handtas voor regelmatig gebruik. Dan is het belangrijk om op de kwaliteit van de tas te letten. Kies voor een hoogstaand tassenmerk zoals shabbies, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van de tas geheel naar wens zal zijn. Wil je zeker zijn van de kwaliteit van de tas? Maar heb je geen tijd (of zin) om naar de winkel te gaan en de stof zelf te voelen? Lees dan gerust zelf de recensies online. Zo weet je precies wat je van de tas kunt verwachten.

2.     Hoeveel spullen sleep je dagelijks mee?

Niet iedereen neemt dagelijks even veel spullen mee. De ene vrouw heeft voldoende aan een telefoon en agenda, terwijl de andere nog net niet aan een gehele volksverhuizing doet. Daarom is het belangrijk om eerst te bedenken hoeveel spullen je doorgaans meeneemt. Dit bepaalt immers ook wel model tas je nodig hebt en hoe groot deze minimaal moet zijn. Als je altijd veel spullen meeneemt is een shopper of schoudertas namelijk een beter idee. Iemand die altijd heel selectief spullen meeneemt heeft meer baat bij een clutch of crossbody.

3.     Welke tassen heb je al in huis?

Vergeet niet dat je waarschijnlijk ook al heel veel tassen in huis hebt liggen. Het zou zonde zijn als je een soortgelijke tas koopt. Zorg er daarom voor dat je eerst je huidige collectie bekijkt en dan pas gaat shoppen voor een nieuwe. Zo weet je zeker dat je geen aankoop doet waar je later spijt van krijgt. Het is zonde van je geld om twee dezelfde modellen tassen te kopen. Dan kan je beter voor een geheel nieuw model kiezen.

Bedenk tevens natuurlijk ook gewoon wat je zelf mooi vindt. Dit klinkt misschien een voor de hand liggende tip, maar het zal je nog verbazen hoe vaak dit vergen wordt. Dit terwijl dat juist het belangrijkste is bij het kiezen van een nieuwe handtas. Blijf daarom dicht bij jezelf en laat je niet leiden door de meningen van anderen.

Share.

About Author

Leave A Reply